Boka en GRATIS Customer Experience rådgivning

Med vår CX expert, Torbjörn Hörberg

Click here to book your FREE CX consultation
Free Customer Experience Consultation

Vad folk säger om GRATIS CX-konsultation

Jag var mycket imponerad över alla möjligheter och lösningar som du kan erbjuda och hoppas att vi får arbeta tilsammans i framtiden. Jag skulle definitivt rekommendera alla att ta en timme med dig. Tack!

Maia Riisberg
Customer Center Manager på SEAS-NVE

Vad är TM Groups GRATIS CX rådgivning?

Ta del av  veckans största vinst genom att spendera en timme av din tid online och prata med vår Customer Experience expert, Torbjörn Hörberg. Här får du chansen att fråga honom kring de utmaningar du möter i ditt kontaktcenter, och då guidar han dig gärna genom de olika möjligheter som finns i form av automation eller ren upplevelse för kunden.

Detta är ett unikt tillfälle för dig och din organisation att sitta ner med en av Nordens ledande kontaktcenter, kundservice och Customer Experience och se hur han tänker kring kundupplevelsen.
Torbjörn talar svenska och engelska, men om du känner dig mer bekväm med att antingen en dansk eller finsktalande representant går med i samtalet, vänligen ange det i meddelandefältet när du bokar.

Click here to book your FREE CX consultation

Såhär fungerar vår GRATIS CX rådgivning

  1. Klicka på knappen eller, här.
  2. Hitta den tid som passar dig bäst. Ni bokar direkt i Torbjörns kalender
    som alltid är uppdaterad
  3. Var snäll och ta en stund och förse oss med lite information om dig och ditt företag du representerar.
  4. Boka!
  5. Torbjörn kontaktar er via mail inom 24 hours för att bekräfta bokningen, här kommer det också några fler frågor som vi ber er förbereda innan mötet
  6.  Invänta er Gratis Customer Experience rådgivning

Undersökningen

Medan du väntar på ditt samråd med Torbjörn, ska du veta att Torbjörn och hans team gör en grundlig undersökning av den upplevelse, service och resa du erbjuder dina kunder. Torbjörn och hans team vet var de ska leta och vad de ska leta efter. Vi gör detta för att erbjuda dig bästa möjliga upplevelse under konsultationen med Torbjörn, och för att ge dig högsta möjliga resultat och värde.

Möt Torbjörn

Torbjörn är svensk, har arbetat i nästan alla roller inom ett kontaktcenter innan han gick med i TM Group 2019. Han har arbetat med IKEA, där han mötte många olika situationer och fick en lång och stor erfarenhet av att optimera processer.
Torbjörn vet var man ska fokusera först och mest för att få bästa avkastning på dina investeringar och initiativ.

Boka gratis rådgivning med Torbjörn idag och börja din resa mot ett bättre och mer effektivt kontaktcenter. Läs mer om Torbjörn här.