Book en GRATIS Customer Experience rådgivning

Med vores CX ekspert, Torbjörn Hörberg

Klik her for at booke din GRATIS CX rådgivning

Hvad andre siger, om deres oplevelse med Gratis CX Rådgivning

Jeg var meget imponeret og begejstret over alle de muligheder og løsninger, som I tilbyder. Jeg håber, at vi kommer til at arbejde sammen i fremtiden. Jeg vil absolut anbefale alle at tage imod denne gratis rådgivning med jer. Tak!

Maia Riisberg
Kundecenterchef hos SEAS-NVE
Get your free customer experience consultation with Torbjörn Hörberg here

Hvad er TM Group's gRATIS CX rådgivning?

Oplev ugens største sejr ved at tilbringe en time af din tid på en online rådgivning med vores Customer Experience ekspert, Torbjörn Hörberg. Du kan tale med ham om de udfordringer, som du står overfor i dit kontaktcenter og som du gerne vil optimere, ændre eller noget helt tredje.

Dette er en unik mulighed for dig og andre relevante personer i din organisation. Sid virtuelt overfor en af de førende kontaktcenter og customer experience eksperter i norden, og så bare spørg løs!

Torbjörn taler svensk og engelsk, men hvis du er mee komfortable med at have en, som taler dansk eller finsk med på konsultationen, så skal du bare skrive det i tekstboksen nederst, når du booker.

Klik her for at booke din GRATIS CX rådgivning

Sådan fungerer vores GRATIS CX rådgivning

  1. Klik på knappen herover, eller klik her.
  2. Find det tidspunkt, der passer dig bedst. Du booker automatisk i Torbjörns kalender, der altid er opdateret.
  3. Før du sender din booking afsted, bedes du venligst udfylde et kort formular, der videregiver nogle generelle informationer om dig og den virksomhed, som du repræsenterer, til os.
  4. Book!
  5. Torbjörn kontakter dig via e-mail inden for 24 timer for at bekræfte din booking, samt stille dig to opfølgende spørgsmål, som du bedes forberede til rådgivningssessionen. 
  6. Vent til dagen kommer, hvor du skal have din GRATIS Customer Experience rådgivning med Torbjörn. 

Undersøgelsesfasen

Mens du venter på din konsultation med Torbjörn, skal du vide, at Torbjörn og hans team gennemgår en grundig undersøgelse af den oplevelse, service og rejse, som I tilbyder jeres kunder i dag. Torbjörn og hans team ved, hvor de skal kigge og hvad de skal kigge efter. Denne undersøgelse udføres for at kunne tilbyde dig den bedste oplevelse ved din konsultation med Torbjörn og for at du og din virksomhed får mest muligt ud af rådgivningen.

Mød Torbjörn

Torbjörn er svensk og har arbejdet i næsten alle tænkelige roller i et kontaktcenter, før han blev en del af TM Group i 2019. Han har før arbejdet for IKEA, hvor han har stået overfor mange forskellige udfordringer og situationer, og har derfra opbygget en massiv og lang erfaring i at optimere processer og arbejdsgange i et kundeservicecenter.

Torbjörn ved, hvor mange skal sætte sit fokus ind henne, så man opnår den bedste ROI fra ens investeringer og initiativer.

Book din gratis konsultation med Torbjörn i dag, og påbegynd din rejse mod et bedre og mere effektivt kontaktcenter. Læs mere om Torbjörn her.